Εταιρικό προφίλ – Γνωριμία με την Εταιρεία

Η εταιρεία A&L Medical Supplies S.A. ιδρύθηκε στην Αθήνα το 1984 με αντικείμενο την εισαγωγή και εμπορία ελάχιστα επεμβατικών ιατροτεχνολογικών προϊόντων αιχμής και δραστηριοποιείται έκτοτε στο χώρο της Υγείας, συνεργαζόμενη με παραδειγματική συνέπεια με τα μεγαλύτερα Δημόσια και Ιδιωτικά νοσηλευτικά ιδρύματα της χώρας.

Η Α&L από την ίδρυση της μέχρι και σήμερα έχει ταυτίσει την παρουσία της στην Ελληνική αγορά με την αποκλειστική αντιπροσώπευση ενός εκ των κορυφαίων και διεθνώς αναγνωρισμένων Οίκων Κατασκευής, την COOK MEDICAL. Ξεκίνησε αρχικά αντιπροσωπεύοντας την εταιρεία William Cook Inc. στο χώρο της επεμβατικής ακτινολογίας και συνέχισε αντιπροσωπεύοντας και την Wilson Cook Co. στο χώρο της επεμβατικής γαστρεντερολογίας, επεκτείνοντας σταδιακά την δραστηριότητα της και σε άλλους τομείς, επενδύοντας πρωτίστως στην εκπαίδευση των επαγγελματιών υγείας, μεταξύ άλλων και μέσω της συστηματικής διοργάνωσης πρωτοποριακών Workshops και Ηands-on Training φέρνοντας στην Ελλάδα σαν εκπαιδευτές επιφανείς και καταξιωμένους ιατρούς παγκοσμίως.

Σήμερα, έχοντας διανύσει μια συνεπή αδιάλειπτη και επιτυχημένη πορεία 37 ετών, η A&L έχει καθιερωθεί ως ένας από τους πλέον αξιόπιστους προμηθευτές καινοτόμων, ελάχιστα επεμβατικών ιατροτεχνολογικών προϊόντων αιχμής και υψηλής προστιθέμενης αξίας τoυ Οίκου Κατασκευής COOK MEDICAL, καλύπτοντας ανάγκες για τις παρακάτω ιατρικές ειδικότητες:

Aγγειοχειρουργική – Aortic Intervention
Επεμβατική Ακτινολογία – Ιnterventional Radiology/Peripheral Intervention
Γαστρεντερολογία – Εndoscopy – Ε.R.C.P. EUS
Oυρολογία – EndoUrology
Eπεμβατική καρδιολογία – Lead management
Πνευμονολογία – Pulmonology
Ωτορινολαρυγγολογία – Οtolaryngology


Η εταιρεία μας καλύπτει και εξυπηρετεί ολόκληρη την Ελληνική αγορά, απασχολώντας εκπαιδευμένο καταρτισμένο προσωπικό με μεγάλη εμπειρία, τεχνικές γνώσεις και πιστοποίηση από τον κατασκευαστή Οίκο ανά τομέα, με συνεχή εκπαίδευση και παρουσία σε όλα τα αναγνωρισμένα Διεθνή και Πανελλήνια συνέδρια και Εκπαιδευτικά σεμινάρια, ικανό να ανταποκριθεί στις ιδιαίτερα αυξημένες απαιτήσεις του χώρου.

Είναι πιστοποιημένη από το Εθνικό Κέντρο Αξιολόγησης της Ποιότητας & Τεχνολογίας στην Υγεία κατά την υπουργική απόφαση ΔΥ8/1348/04 για την διανομή ιατροτεχνολογικών προϊόντων, έχει πιστοποιηθεί και εφαρμόζει Συστήματα Διαχείρισης Ποιότητας (ISO 9001:2015, ΕΝ ΙSO 13485:2016 & ΙSO 37001:2016), έχει εναρμονίσει τις εταιρικές δραστηριότητές της σύμφωνα με το Νέο Γενικό Κανονισμό Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων (GDPR), ενώ εφαρμόζει το διεθνές Σύστημα Διαχείρισης για την καταπολέμηση της διαφθοράς και της δωροδοκίας, με το πρότυπο ISO 37001.

COOK MEDICAL: αποτελεί τη συνένωση όλων των ανά τον κόσμο εταιρειών του Ομίλου Cook (Cook Inc. ΗΠΑ, William Cook Europe A/S Δανίας, Cook Ireland Ltd. Ιρλανδίας, Cook Biotech Inc. ΗΠΑ, Wilson-Cook Medical Inc. ΗΠΑ, William A. Cook Aust. Pty. Ltd. Αυστραλίας, Cook Urological Inc. ΗΠΑ, Cook Vascular Inc. ΗΠΑ) και δραστηριοποιείται από το 1963 σε παγκόσμια κλίμακα, αποτελώντας μία από τις πλέον αναγνωρισμένες, αξιόπιστες, δυναμικές και πρωτοπόρες εταιρείες στο χώρο της ιατρικής τεχνολογίας και βιοτεχνολογίας.